Følg oss gjerne!

 

  • Twitter Basic Black
  • Facebook Basic Black
  • Black Google+ Icon
  • Pinterest Basic Black

© 2023 by Sophia. Proudly created with Wix.com

OM OSS

URTE-HAVEN AS 
Org.nr: 891 246 242
Tlf: 98 62 96 12
Epost: post@urte-haven.com  
Kontaktperson (daglig leder): Tina Susanne Tyse
Kontor og produksjonslokaler: Stord (Vestlandet): Longamyrveien 7, 5415 Stord

Selskapet ble registrert i Brønnøysundregisteret vinteren 1990. Da utviklet vi spesialprodukter for terapeuter, klassesett innen kjemi (eteriske oljer) og riktig samensetning/bruk av eteriske oljer. Vi solgte også eteriske oljer og baseoljer.

I 2006 utviklet vi resept og produserte Norges første svanemerkede kosmetikk for en oppdragsgiver. Senere kom Natusan og andre kjente merker med sertifiseringen! Vi utviklet også babypleie/hudpleie som ble
DEBIO-sertifisert (brukte kun matvareingredienser i produktene). I denne prossessen har vi lært oss hvordan man vurderer råvarer/ingredienser, utregning av nedbrytelighet i naturen (miljøprofil) og disse redskapene bruker vi når vi utvikler våre naturlige produkter innen hudpleie, hårpleie, SPA, behandlende produkter og babystell.

I januar 2007 ble vi til Urte-haven AS

Ingen av våre produkter inneholder parabener, parafin, silikoner, ftalater eller stoffer som man ikke er sikre på "coctail"-virkningen av. Fordi vi så langt det er mulig bruker økologisk sertifiserte ingredienser, er det liten risiko for at produktene inneholder rester av miljøgifter og sprøytemidler. I tillegg er alle leddene ved økologisk produksjon mer skånsomme mot planeten vår.

Vi produserer og fermenterer flere av planteekstraktene selv, og har derfor god kontroll på det vi blander i din hudpleie. Vi presser i tillegg flere av oljene - bla. bringebær, chiafrø, tyttebær, mandel og sesam.

Vi produserer og leverer babypleie, hudpleie, SPA, produkter for dyrehelse og produkter for behandlere - alt med miljøprofil, økologiske ingredienser som er sertifisert av DebioEcocertifisert/Ecoapproval, OTCO, Soil eller USDA. Virkestoffene handles fra produsenter som kan vise til fair-trade-prinsippet, eller er Fair-trade sertifisert. Dette er grunnpilarene når vi utvikler våre produkter. Hverken råvarer eller produkter er testet på dyr, og vi samarbeider med Dyrevernalliansen.

Urte-haven utvikler resepter og produserer for oppdragsgivere som ønsker, eller allerede har egen merkevare - ta kontakt med oss dersom du har spørsmål.

Urte-haven samarbeider med BIN (Babymassasje i Norge) som er tilsluttet IAIM. Vi produserer BIN babymassasjeolje, og denne kan bare handles av instruktører som har diplom fra BIN (IAIM) eller er studenter hos BIN.